Energirådgivning
Bygherrerådgivning
Totalrådgivning
Tryghed og sikkerhed

Vertikal vind turbine


En Horisontal vindmølle skal være opsat rimeligt præcis for at generere en tilpas mængde strøm, men det er ikke tilfældet for en Vertikal vindmølle.
Vertikale vindmøller kan klare meget højere turbulens og vindhastigheder end Horisontale vindmøller, derfor og på grund af deres lavere højde, er de velegnede til byer og andre tæt bebyggede områder, hvor der hidtil ikke har kunnet opstilles vindmøller. Vertikale vindmøller producerer en næsten optimal mængde strøm, så længe vinden blot blæser med en vis meter per sekund hastighed.
Det vil være lettere at få lov til at opstille en Vertikal vindmølle på grund af den lavere højde.
Vertikale vindmøller er lettere at vedligeholde, da de er tættere på jorden.
Vertikale vindmøller er lettere at transportere og opstille, end almindelige vindmøller på grund af den mindre størrelse.
Vertikale vindmøller producerer energi ved meget lave vindhastigheder.
Mindre støj gener.
Vertikale vindmøller giver energi, uanset hvordan vindretningen er.

Horisontal vind turbine


Vindmøller er en af menneskets ældste opfindelser til at udnytte naturens kræfter. Moderne vindmøller bruges i dag primært til at fremstille elektricitet, og de er i løbet af de sidste par årtier blevet en af Danmarks største eksportvarer.


I modsætning til de mest brugte energikilder i dag, kul og olie, udleder vindmøller ikke CO2. Derfor ser Danmark og andre højteknologiske lande i disse år både rent kommercielle, men også miljømæssige gevinster ved at opføre vindmøller.