Job i Biegga

Ledige stillinger

Her finder du ledige stillinger i Biegga. Skulle der ikke være nogle stillinger opslået, opfordrer vi dig til at sende en motiveret ansøgning om dig og dine kompetencer, samt et vedhæftet CV. Vi er løbende på udkig efter kvalificeret arbejdskraft, da virksomheden vækster og vi forventer at efterspørgslen på rådgivning om bæredygtige energi og projektledelse vil fortsætte fremadrettet, i kraft af den grønne omstilling verden og Danmark står foran.

Ingeniør-praktikanter søges

Er du i gang med en ingeniøruddannelse? Drømmer du om at arbejde med vedvarende energiløsninger og bæredygtigt byggeri?
Har du lyst til at være en del af en virksomhed i vækst og med højt til loftet? 

Vi søger lige nu praktikanter, som har lyst til at afprøve al den nyvundne viden og som gerne vil have indflydelse og hands-on erfaring med flere forskellige Ingeniøropgaver som rådgivende part.

Som praktikant i Biegga vil du få en spændende rolle med masser udviklingsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores statik Ingeniør, der også er en del af ledelsen. 

Kvalifikationer

  • Er i gang med en diplomingeniør eller lignende uddannelse og skal i virksomhedspraktik.
  • Du er opsøgende og ikke bange for nye udfordringer og at stille spørgsmål.
  • Du har erfaring med Revit.
  • Er proaktiv, ansvarlig og mødestabil.
  • Taler og skriver dansk og engelsk, som udgangspunkt.

Om Biegga

Som rådgivende virksomhed, arbejder vi konstant og nidkært, i samarbejde med vores kunder, på at fremme bæredygtighed og den grønne omstilling. Vi har en vision om at være det foretrukne praktiksted for studerende, der ønsker at bevæge sig indenfor bæredygtighed og grøn omstilling, med fokus på energisektoren.

Vi tilbyder en uformel og fleksibel arbejdsplads i et innovativt miljø med højt til loftet og forskellighed.Vi har et meget dynamisk og motiverende arbejdsmiljø, hvor godt humør og arbejdsglæde er i fokus.

Så brænder du for byggerådgivning og bæredygtige energiløsninger, og vil du prøve kræfter med arbejdet i en mindre virksomhed i vækst, så send os en ansøgning.

Send en ansøgning og CV til Steen Axelsen [email protected]

For at høre nærmere, ring gerne til Steen på 54 55 72 21 og check os ud på www.biegga.dk

Biegga vil være midtpunkt i den grønne omstilling, Danmark og verden står overfor.
Vil du være med?