Statiske beregninger

-Byggeprojekter
-Energiløsninger

Statik der holder

Det er de statiske beregninger der afgør om dit byggeri kan holde, og hvad mange ikke ved, er man altid regner helt ned i fundamentet, for hvilken glæde har man af et nyt tag eller altan hvis, det medfører en sætningsskade eller en brudt klimaskærm, med råd og svamp til følge.

Vores kompetente ingeniører kan regne på alle materialer, dette gælder sig beton, stål, træ, murværk, brud på konstruktionsdel, m.m.

Statiske beregninger

er en naturlig del af enhver byggeansøgning

Statik til forsikringen

Statiske beregninger er en naturlig del af enhver byggeansøgning og myndighedsbehandling. Man kan undlade den i nogle tilfælde, men husk på at, hvis der senere sker en skade vil forsikringsselskabet forespørge, efter den statiske beregning, som er din garanti for at byggeriet er opført forsvarligt.

Vi tager ansvaret

Vi vægter grundighed og professionalisme højt.

Vores ingeniørarbejde er ansvarspådragende. Hvilket vil sige, at hvis vores beregninger ikke kan holde, kan du eller dit forsikringsselskab gøre krav over for os. Dette har vi dog aldrig prøvet.

For Statik-nørden

Statiske beregninger er en gammel, men meget aktuel ingeniør disciplin.

Statik har med den mekaniske fysik at gøre, og handler om tyngdekraft og kraftsystemer, der holder legemer i ligevægt.
Et legemes ligevægt er når det hviler på enertin punktet og dermed er i ro, eller når det bevæger sig med konstant hastighed i uændret retning – Derved er nettokraften, der påvirker legemet,  ligmed nul.

 

Lad os tage en snak om det