Om os

Om os

Kontakt os her

Vores Vision

Vi mener at det altid kan og skal kunne betale sig at omstille til grøn energi. 
I Biegga arbejder vi holistisk med bæredygtige elementer inden for fremtidens klimavenlige byggeri. Vi forstår at den grønne omstilling verden står over for, er en kæmpe udfordring som møder mange problemstillinger med både lovgivning, rentabilitet og traditioner inden for byggebranchen.
Derfor sørger vi for at holde os opdaterede i de forskellige discipliner med udgangspunkt i kundens optimale løsning til det specifikke projekt vi rådgiver til. 
 

Vi er meget optaget af hvilket afkast en energioptimering kan bidrage med, lige fra CO2 reduktion, tilbagebetalingstid, rentabilitet og Brandværdi i CSR-perspektiv.
 

Vores Mission

Det er Biegga ‘s mission – at vi vil forstå jeres forretning og omsætte den viden til specifikke løsninger, således at I kan fokusere på jeres egen kerneforretning. 

 Biegga vil være midtpunkt i den grønne omstilling Danmark og verden står overfor. 

 Vi har i de seneste år oprustet vores kompetencer så vi kan levere total byggerådgivning til større byggeprojekter med fokus på fuldt ud integrerede bæredygtige energiløsninger der tænkes ind i projekterne fra starten. 
Når det er sagt har vi stadig for øje den stigende lyst til at opgradere eksisterende virksomheder, bygninger og marker med bæredygtige energiløsninger. 

 

Bæredygtig energi

Biegga har i de sidste ti år beskæftiget sig med klimavenlige energiløsninger, især inden for solenergi, vindenergi og varmepumpeteknologi samt efterisolering. Vi har været med i den grønne udvikling og er blevet en af de bedste rådgivere inden for feltet; vedvarende energiløsninger.  

 

Solcelleløsninger

Vi har i de seneste år fået yderligere spidskompetencer inden for solcelleløsninger til både tagflader, og til de såkaldte solfarme, eller parker, man ser flere og flere af i det danske landskab. Vi har gennem talrige, projekter opbygget både kompetencer og vigtige erfaringer der gør os i stand til at projektere solcelleprojekter så præcist som muligt og til den aftalte tidshorisont.