Projekbeskrivelse

Kompetence – Vision

Historien starter i 1996,  hvor netværk – tele – entreprenør branchen var det primære virkefelt. Efter 14 succesfulde år dukkede der nye muligheder op indenfor Facility Service/Management på vindmølle parker og byggepladser.
Det startede med infrastruktur på byggepladserne, og efter et par år opdagede vi nye muligheder igennem vores daglige gang på byggepladserne.
Der var brug for effektiv koordinering af arbejdsopgaver, og optimal ressourceudnyttelse.
Dette har vi nu videreudviklet igennem de sidste 5 – 6  år til også at omfatte Facility Service/Management. Vi har desuden udvidet vores virke, så vi også tilbyder vores ydelser indenfor offentlige og private byggeprojekter, med stort fokus på “One point of contact”.

Dertil er kommet den store fokus på vedvarende energi, og da vi stadig ønsker at udvide vores forretnings koncept, har vi indgået et samarbejde med Yellowtec indenfor solceller, og Ropatec indenfor vertikalmøller.
Vi bruger lokal fagprofessionelt mandskab til vores installationer, og vores arbejdsopgaver ligger her indenfor offentlige og private virksomheder, samt til villaejere, der alle ønsker alternativ energi.

Vores mission er, at der fokuseres på kommunikation med mennesker – både som rådgiver og leverandør. Fremtidens marked vil være drevet af jeres virksomhedskultur. Vores vigtigste handlings parameter er en effektiv eksekvering af opgaverne, og samtidig opnår vi et naturligt ressourceoverskud og en minimering af risikoen i udførelsen af hele processen.

  • Vi sikrer effektiviteten gennem en samlet løsning.
  • Vi tager os af de ønskede opgaver så enkelt som muligt.
  • Vi sørger for effektiv koordinering af arbejdsopgaver,
  • Vi sørger for optimal ressource udnyttelse.

Det er Biegga ‘s mission – at vi vil forstå jeres forretning og omsætte den viden til specifikke løsninger, således at I kan fokusere på jeres egen kerneforretning.

  • Vi vil være jeres foretrukne leverandør. Gennem høj faglighed, kvalitet og ærlighed, vil vi sikre rettidig og ansvarlig rådgivning.
  • Vi vil have kunder, hvor vi kan skabe relationer.
  • Fremtidens marked vil være drevet af din virksomhedskultur.

Kontakt os her:

kontakt os